Вкараха в затвора джигит, летял мъртво пиян по улиците в Монтана

Вкараха в затвора джигит, летял мъртво пиян по улиците в Монтана Мъртво пиян монтанчанин изумил ченгетата с алкохолния си делириум зад волана, научи BulNews.bg. Солидно пияният Г.К.Г. юркал „Ауди“-то си по улиците в областния град, когато бил спрян за проверка от униформените. Ченгетата изпаднали в потрес, когато дрегерът отчел 3.58 промила алкохол.
Случката е от 20 септември миналата година. Около 21.40 часа мъжът карал колата си по ул. „Панайот Хитов“, в посока на движение по ул.”Юри Венелин” в града. Преди да седне зад волана мъжът се бил почерпил солидно, но това не го спряло се качи в колата и да настъпи педала на газта. 
Преди дни монтанчанинът бе изправен на подсъдимата скамейка в районния съд в областния град, където се признал за виновен и се споразумял с държавното обвинение да излежи 4 месеца в затвора. От документите по делото става ясно, че Г.К.Г. вече е осъждан за други провинения, сред които и шофиране в нетрезво състояние.
Заради поредната си издънка Г.К.Г. ще търка наровете 4 месеца в затвора при първоначален общ режим. Той ще трябва да плати и глоба в размер на 490 лева в полза на държавата.
Определението е окончателно и не подлежи на обжалване.
18.01.2018, 08:35 часа
2933 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha