Двама пияни врачани бяха спипани от полицията, отнесоха актове

Двама пияни врачани бяха спипани от полицията, отнесоха актове Сутринта на 20 януари се оказа натоварена за екипите на пътна полиция - двама бяха пияните врачани, които си тръгнаха с актове, съобщиха от полицията във Враца.
Призори в съботния ден патрул спира за проверка "Пежо 307". От него се показва пияният М.М.К. от Враца. Катаджиите са установили, че наличието на алкохол в кръвта на мъжа е над 1 промил. 
На М.М.К. е съставен акт по Закона за движение по пътищата. Същият не се е явил в Центъра за спешна медицинска помощ и не е дал кръв за лабораторно изследване, въпреки че е бил длъжен.
Малко по-късно на същия ден автопатрул на РУ-Мездра спира за рутинна проверка лека кола "Рено 19". Зад волана бил врачанинът В.А.П., който впоследствие издишал в дрегере малко над 0.5 промила. Номерата на автомобила му са принудително свалени, като на водача е съставен акт и талон за задължително медицинско изследване.
21.01.2018, 10:45 часа
2361 1
Коментари

Крайно решение

21.01.2018, 13:52 часа
Само публичен бой с пръчки за такива потенциални убийци и после за 15 дена на мангалите. Да видим дали след една година няма да има ефект.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha