​Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество във Враца търси старши инспектор

​Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество във Враца търси старши инспектор Териториалното бюро на Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество във Враца обяви свободно работно място за старши инспектор, научи BulNews.bg.
Мераклиите за поста трябва да знаят, че работата на инспектора е да осъществява контролни функции по прилагане на законодателството в дейността на администрацията и на други физически и юридически лица под прякото ръководство на инспектори от по-високи длъжностни нива. В задачите му са и събирането, обработването и систематизирането на информация във връзка с контролната дейност. Инспекторът носи пряка отговорност за съставяните от него актове по Закона за отнемане в полза на държавата на незаконно придобито имущество и Закона за отнемане в полза на държавата на имущество придобито от престъпна дейност.
Изискваната минимална степен на завършено образование е бакалавър с IV младши ранг и минимален професионален опит от две години.
Задължително е кандидатите да отговарят на законовите изискванията за държавния служител и за член на КОНПИ. Минималната образователно-квалификационна степен, която трябва да имат е магистър, с професионално направление – право и придобита юридическа правоспособност. Освен това кандидатите трябва да притежават или да получат разрешение за достъп до класифицирана информация до ниво на сигурност „секретно”.
Минималният размер на основната заплата за позицията е 510 лева, като основният размер на заплатата се определя в зависимост от професионалния опит на спечелилия конкурса кандидат.
Конкурсът ще се проведе на два етапа – решаване на тест и интервю, като срокът за подаване на документи е 29 януари. 
23.01.2018, 08:30 часа
2884 1
Коментари

Бухалка прес

23.01.2018, 19:04 часа
Тия не ги ли закриха? По цел ден тръкат талони от лотарията на Шиши. Нема полза от тех никаква.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha