​Иван Грозданов получи докторска степен в Свищов, черпи колеги

​Иван Грозданов получи докторска степен в Свищов, черпи колеги Директорът на териториалното поделение на Националния осигурителен институт във Враца Иван Грозданов вчера стана доктор по икономика, научи BulNews.bg. След успеха той почерпи колегите си от катедрата в хотел „Иванов“ в Свищов.
След упорит 6-годишен труд Грозданов защити научната си степен пред комисия в Стопанска академия "Димитър А. Ценов"- Свищов. Това стана пред 15-те му колеги от катедрата и специална комисия, похвали се пред медията ни директорът. Темата, която Грозданов бе избрал за защитата си, е „Възможностите за развитие на профилактиката и рехабилитацията в системата на НОИ“, като дисертацията била впечатлила изключително много не само колегите му, но и 5-членното жури.
Според него най-важното е, че примерите в труда му са взаимствани от практиката му като директор на осигурителния институт.
„Много съм горд, че най-малко 3 от 6-те препоръки, които съм представил в труда си ще бъдат въведени и използвани в системата на НОИ. Едната препоръка е за промяна на софтуерния продукт, който използваме. Друга е свързана с въвеждането на електронни удостоверения, както и да се въведе услуга за следене на профилактиката и издаването на болнични за различните заболявания. На базата на проучването ми от 2014-година от Министерството на здравеопазването ще отпускат повече пари за профилактика“, сподели Грозданов.
Докторската си диплома, която най-вероятно ще краси голямото му бюро в дирекцията, той ще получи официално след около месец.
Той сподели, че следващата му стъпка ще бъде още постижения в научните среди.
23.01.2018, 08:30 часа
7160 4
Коментари

гане

20.01.2020, 10:56 часа
И БСП И ДПС го държат. На всички свири....

Vsi4ko e TO4no!

23.01.2018, 21:01 часа
Abe toa kolko ke6 e butal, DKSM kadar. Ako ima6e lustracia 6te6e da si blige uja za sol, ama .... buta ke6 i Peca go dargi. PROFESORURA da si kupi, pak e smradliv komunist.

ivan

23.01.2018, 16:59 часа
Тоя нищо не разбира, освен от .......

Милева Горнишка

23.01.2018, 10:14 часа
Честито, жив и здрав и бъдещи успехи
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha