Ето 15 нетрадиционни названия на пениса

Ето 15 нетрадиционни названия на пениса Някои наричат достойнството на интимния си партньор „Малкият“, „Големият“ или „Едноокият Джо“. Но човешкото въображение се е разпростряло надалеч в търсене на названия, подходящи да нарекат Негово величество „Пенисът“. Представяме ви някои от най-екстравагантните имена, с които може да изненадате партньора си, похотливо обръщайки се към малкия му приятел с някои от следните нарицателни:

1. Гълъбът
Това название е продиктувано от свойството на мъжкия член да се издува и след това да се връща към обичайното си състояние. Наподобява гълъб, който прибира крилете си след полет.

2. Неукротимият
Това име произлиза от факта, че когато пенисът е подут и еректирал, главата му влиза в отвора на вагината и сякаш обстойно го изследва, а после рязко и безцеремонно се отдръпва.

3. Спящият
Този пенис е наречен така заради краткотрайното си появяване. Той се удължава, нараства и втвърдява много. Човек си мисли, че никога няма да се скъси отново. Напусне ли обаче малката си приятелка, мигом потъва в сладък сън.

4. Отварачът
Мъжка гордост, удостоена с това название, е тази, която отнема на партньорката си най-святата и ценност – непорочността.

5. Шивачът
Този пенис води името си от факта, че не прониква на топло, докато не си поиграе с отвора на вагината, подобно на игла в ръцете на шивач.

6. Утолителят
Това име е присъдено на плътния силен член, който бавно и трудно достига до еякулация. Такъв член напълно утолява и най-съкровените женски желания. Щом я е възбудил до краен предел, той погасява огъня в слабините по-добре от всеки друг.

7. Чукачът
Наричат го така, защото, когато застане пред женския полов орган, той почуква на вратите й. Ако тя му отвори, влиза победоносно. Ако не го пусне, започва да чука на вратата, триейки се в нея, а тя постепенно става все по-влажна и гостоприемна. Появата на тази влага е самото „отваряне на вратата.“

8. Онзи с окото
Името произлиза от факта, че пенисът има едно око, макар и без зеница и мигли.

9. Препъващият се
Понякога, когато пенисът се опитва да проникне във вагината, той я удря, бутайки се напосоки отгоре, отдолу и отстрани, без да може да уцели отвора, сякаш се препъва. Щом потекат любовните сокове на партньорката му, той вече безпрепятствено може да влезе.

10. Смешноглавият
Той носи това име, защото главата му е различна от главите на всички останали.

11. Безсрамният
Това име произлиза от всеобщото мнение, че щом пенисът се втвърди и удължи при ерекция, той не се интересува от нищо и от никого. Тогава безпардонно надига панталона на притежателя си, без свян. Също толкова арогантен е и с жените.

12. Свенливият
Този тип пенис изпитва срам и притеснение при среща с непозната вагина и се нуждае от време, за да вдигне глава. Понякога страданията му са големи и той така и не успява да вкуси от сладостта й.

13. Присъединителят
Наречен е така, защото веднага щом попадне във вагината, се държи сякаш се опитва да вкара вътре и тестисите си и долепя плътно пубиса си до този на жената.

14. Цопващият
Наречен е така, поради звука , който издава, когато прониква във вагината.

15. Търкащият се
Той носи това име, защото не прониква във вагината, докато не се отърка енергично в нея поне няколко пъти.
25.01.2018, 13:00 часа
2084 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha