Математическата гимназия във Видин поощри изявени ученици

Математическата гимназия във Видин поощри изявени ученици Във видинската математическа гимназия "Екзарх Антим I"наградиха учениците, спечелили призови места в състезания и изяви от началото на учебната година. Церемонията водеше директорът на училището Румяна Петрова:
"Искам да се обърна към реномирания екип на "Ученически комитет" към ППМГ "Екзарх Антим I", най- вече да им благодаря за това, че те са един изключително работещ и креативен състав. И по тяхна инициатива поставяме началото на една традиция за награждаване с финансови награди на всички ученици, представили училището в най- разнообразните мероприятия и за извоюване на призови места." 
Отличените получиха и парични награди, обясни десетокласничката Гергана Василева, която също участваше във връчването на призовете:
"Наградихме спортните си отбори по волейбол, баскетбол, гребане, шах и лека атлетика. Имаме много математици, които бяха наградени. Също така отборът ни по роботика. Деца, които са се представили отлично на състезания по физика, химия, биология. Имаме награди за участие в клуба по творческо писане и музиканти." 
Днешната церемония е част от събитията, посветени на патронния празник на математическата гимназия във Видин, чиято кулминация ще бъде утре, 16 февруари.
15.02.2018, 14:20 часа
440 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha