Търсят експерти по образованието на добра заплата в Монтана

Търсят експерти по образованието на добра заплата в Монтана Регионалното управление на образованието в Монтана обяви две свободни работни места за старши експерти, научи BulNews.bg.
Позициите са в отдела по организационно-методическа дейност и контрол. Едната е за длъжността старши експерт по чужд и майчин език, а другата - по предучилищно образование.
Кандидатите за първата позиция трябва да знаят, че дейността им ще се състои в това да създават условия за провеждане на държавната образователна политика и да упражняват контрол на образователно-възпитателния процес по учебните предмети чужд език и майчин език. Преките задължения са свързани с контролиране и анализиране организацията на обучение в училищата и в центровете за подкрепа на личностното развитие.
Кандидатите за старши експерт по предучилищно образование ще трябва да инспектират образователно-възпитателния процес в предучилищното образование.
Изискваната минимална степен на завършено образование и за двете длъжности е „бакалавър“ с V младши ранг с минимален професионален опит от една година.
Минималният размер на основната заплата е 905 лева, като възнаграждението се определя в зависимост от професионалния опит на спечелилия кандидат.
Конкурсът ще се проведе на два етапа – решаване на тест и интервю, като крайният срок за подаване на документи е 19 февруари. 
16.02.2018, 08:25 часа
1599 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha