Автоджамбази удариха Враца! Разбиха коли пред жилищен блок посред нощ /снимки/

Автоджамбази удариха Враца! Разбиха коли пред жилищен блок посред нощ /снимки/ Масов удар направили автоджамбази тази нощ във Враца, научи първо BulNews.bg. Няколко коли, паркирани пред жилищен блок, са осъмнали разбити и ограбени, научи първо BulNews.bg.
Дръзката кражба е станала пред блок „Орбита“ №4. Към 7 часа тази сутрин един от жителите излязъл за работа и заварил колата си разбита. В последствие мъжът забелязал, че и други негови съседи са станали жертви на автоджамбази. Той веднага съобщил в полицията, откъдето изпратили екипи. В момента паркингът е окупиран от следователи, опитващи се да открият следи към извършителите.
Разбити са „Фолксваген Пасат“, „БМВ“ 530, „Пежо“ 306 и „Ситроен“. От „Пасат“-а автоджамбазите са задигнали CD-player. Oт „БМВ“-то липсва чантичка с документи, като са разбити и двете му предни врати. Според собственика бандитите са търсили и акумулатора, който обаче е бил в багажника на бавареца. От „Пежо“-то са откраднати документи и CD-player, а от „Ситроен“-а липсва акумулаторът.
Следователите вече са взели натривки от разбитите возила, но отпечатъци не са открити, защото най-вероятно крадците са работили с ръкавици. 
„За първи път се случва такова нещо в района. До сега не сме имали кражби и не са ни били разбивани колите. Най-големи главоболия ще ни създаде кражбата на документите. Надяваме се полицаите да хванат извършителите“, каза един от собствениците на разбитите коли. 
16.02.2018, 10:35 часа
9728 5
Коментари

Я съм фуражкаджия от Крив'дол

16.02.2018, 15:01 часа
По-добре да клечим в храстите и да приберем некой лев, к'во ша са занимаваме с кокошкари обрали селяните у комплексо.

ставри

16.02.2018, 13:20 часа
Aко ще снимка с имена и егн да оставят пак не могат да ги хванат............

brad

16.02.2018, 12:34 часа
Това не са никакви автоджамбази а най-обикновени кокошкари.Които ако полицията не успее да ги хване ще е едно голямо поредно петно

DA

16.02.2018, 12:18 часа
Ама то на назе полиция ни не требва, зоро зоркото око ша ни въведе ред у градо, он го мое, он кен ду ит.................

ЗОРО ЗОРКОТО ОКО

16.02.2018, 10:57 часа
АМИ ТО ПО-ЛЕСНО Е ДА ПРОТЕСТИРАШ ЗА ГОЛЕМА ЗАПЛАТА ОТ КОЛКОТО ДА ПАЗИШ РЕДА В ГРАДА !!! АЛООООУУУУУУУУУ ПАТРУЛИРАЩИТЕ.....
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha