230 човека са гласували до момента на изборите във врачанското село Градешница

230 човека са гласували до момента на изборите във врачанското село Градешница Втори тур на кметските избори се провежда във врачанското село Градешница. Любомир Младенов от ПП ГЕРБ и Борислав Борисов от ПП „Синьо Единство“ се борят на втори тур на кметските избори в селото, което е част от община Криводол, в област Враца.
"230 човека са гласували до 17 часа. Хората от подвижната секция вече са приключили гласуването. Спокойно протича изборния ден. Много по-спокойно от предния път, когато бяха няколко човека кандидатите. Няма жалби и оплаквания, няма проблеми и с бюлетините",  каза председателя на Общинската избирателна комисия в Криводол Силвия Каменова.
401 са гласоподавателите, които са вписани в списъка на постоянната избирателна секция в Градешница. 12 са избирателите са в списъка на подвижната избирателна секция, разкрита в селото.
Миналата неделя петима бяха кандидатите да седнат на стола на досегашния кмет Магдалин Сълков. Тогава мястото си оспорваха Цветана Божинова от БСП, Емил Петров, издигнат от ВМРО, Любомир Младенов от ГЕРБ, Ивайло Кирилов от ДПС и Борислав Борисов от коалиция "Синьо единство", но се стигна до балотаж.
25.02.2018, 18:12 часа
1008 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha