От последните минути: Паднали скали затвориха Е-79 между Мездра и Ботевград, важно съобщение от пътна полиция /снимки/

От последните минути: Паднали скали затвориха Е-79 между Мездра и Ботевград, важно съобщение от пътна полиция /снимки/ Паднали огромни скали са блокира напълно трафика по международния път Е79 между Мездра и Ботевград, видя репортер на агенция BulNews.bg.  
Истинско чудо е, че няма ранени или убити при инцидента, тъй като при падането на пътните платна не е имало нито камиони, нито леки автомобили. Движението е спряно напълно и в двете посоки, като патрул на полицията е затворил проблемния участък, който се намира малко преди КПП след Мездра.
От Областно пътно управление във Враца твърдят, че паднала скална маса е около 5 кубически метра. По-голямото парче е монолитно, затова към мястото на инцидента вече са изпратени 2 малки и една голяма фадроми, за да разчистят пътя.
В района има много камиони и леки автомобил, които продължават да се трупат в последния почивен ден от двете страни на натоварения път.
От пътна полиция помолиха чрез агенция BulNews.bg да бъде съобщено на шофьорите, че заради инцидента трафикът на леки автомобили се пренасочва още при Враца към Паволче и Челопек, а всички камиони се отклоняват през Роман.
На мястото на инцидента пристигна и директорът на полицията във Враца Цветелин Стоянов, който лично ръководи спасителната операция. Вече бе поискано съдействие от пожарната и екип от областния център пътува към Мездра.
05.03.2018, 20:38 часа
13952 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha