Първо в BulNews: Ето кой оглави МВР – Видин /снимка/

Първо в BulNews: Ето кой оглави МВР – Видин /снимка/ Главен инспектор Петър Коцин застава начело на областната дирекция на МВР във Видин, научи първо BulNews.bg. От 2016 година до момента той е бил началник на районното полицейско управление в Белоградчик. 
Петър Коцин е роден на 1 юли 1972 г. в град Белоградчик.
Завършил е висше образование с образователно-квалификационна степен магистър по специалността „Право” във Великотърновския университет “Св.Св.Кирил и Методии”. Професионалната му кариера в МВР започва през 1995 г. на длъжност полицай в РПУ-Белоградчик. Заемал е последователно длъжностите полицай, младши разузнавач и разследващ полицай. Приемните дни на новият директор са  всеки първи и трети вторник на месеца от 14.00 до 16.00 часа.
До рокадата се стигна, след като досегашният шеф на областната структура на МВР в крайдунавския град Янко Янколов оглави врачанската дирекция.
Петър Коцин вече е бил представен пред колектива. Тази сутрин главният секретар на МВР Младен Маринов е отишъл във Видин, за да обяви официално встъпването му в длъжност. След това Маринов се отправил към Враца, за да представи и Янколов пред колектива.
 
19.03.2018, 12:04 часа
6409 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha