Пускат „Синя зона“ на още една улица във Враца

Пускат „Синя зона“ на още една улица във Враца От 2 април, понеделник се възобновява действието на „синята зона“ в района на ул. „Петропавловска“ във Враца. За това уведомяват от Общинското предприятие "Паркинги и гаражи".
Престоят на автомобили на паркингите зад хотел „Хемус“, кино „Метропол“ и Земеделската служба ще бъде таксуван, съгласно утвърдените цени за платено паркиране.
30.03.2018, 16:48 часа
1883 3
Коментари

дришльо

31.03.2018, 20:53 часа
И смрадливия ви кенеф на автогарата направете синя зона ! И целия порутен , разбит , прашасал в дупки и чакъл врачански сбирщайн направете тъмносиня зона , та да пукясате от пари , дано !

Петко

30.03.2018, 18:45 часа
верицата ви да *** немате срам и това си е алчни алчни за пари тцтц мале ние станахме по бетер от София ли бе я по добре си взема украйната от село и с нея да ходя на работа барем нема плащам синя зона или нея ще таксувате бе маймуни мрусни долни ***

Некъдърниците толкова могат

30.03.2018, 17:52 часа
Абе направете целия град платен, белкем съберете некой лев у хазната и после го откраднете, като последни кокошкари каквито сте. Що не доведете инвеститори, фирми с производтсва, които плащайки данъци ще има за общината? Като в Монтана.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha