Голата моделка, паднала от 20-ия етаж, правила тройка с богаташа Алекс Джонсън

Голата моделка, паднала от 20-ия етаж, правила тройка с богаташа Алекс Джонсън Американският търговец на криптовалута Алекс Джонсън направи шокиращо признание във връзка със смъртта на 18-годишната манекенка Ивана Смит в Куала Лумпур в края на миналата година. Тя беше открита мъртва под прозореца на апартамента на богаташа, където той живее заедно със съпругата си.
След като се забавлявала в Куала Лумпур, Ивана се прибрала в апартамента на 20-ия етаж на богатия американец Александър Джонсън и съпругата му Луна на 7 декември. Открита е по-късно мъртва на балкона на шестия етаж, гола.
Най-накрая Джонсън и красивата му съпруга Луна признаха, че са правили тройка с девойката малко преди фаталния инцидент, съобщава "Блиц". От местната полиция обявиха, че смъртта на тийнейджърката е настъпила след „суинг парти“, а тя самата била злоупотребила с алкохол и наркотици.
По време на разследването, обаче, Алекс и Луна били засипани със смъртни заплахи, след като частен детектив посочи, че холандската моделка може да е била убита. Това ги накарало да дадат интервю, в което разказали за „прогресивния“ си брак. Семейството признава, че е правило тройка с Ивана, но отрича след това да се е случило нещо лошо.
„Този случай е нагледен урок как лъжливи твърдения и фалшиви новини могат почти да унищожат хората. Никога не сме възнамерявали да правим подробностите от личния си живот публично достояние. Сега се страхуваме, че животът ни е в опасност и нямаме избор“, заяви Алекс Джонсън.
Съпругата му Луна допълва:
„Когато говоря за смъртта ѝ, ръцете ми треперят, боли ме сърцето. Толкова ми е тъжно. Ужасно е. Но понеже се борех да докажа невинността си, нямах възможност да скърбя“.
Ивана била на 18 г., но излъгала двойката, че била на 26 г.. Според полицията, няма „криминални елементи“ в смъртта ѝ.
06.04.2018, 13:43 часа
2478 1
Коментари

Цено с мръсния прекор

06.04.2018, 15:45 часа
Алекс, не бъди егоист. Сега е ред да зарадваш жена си с нова тройка затова ми се обади и ми прати самолетен билет "Бизнес класа" и дневни по 500 евра на ден и шЪ видиш и ти и най-вече жена ти, к'во значи да та тумби българин.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha