Съдът реши: Арестуваните врачани остават в ареста, един от задържаните пее като Павароти

Съдът реши: Арестуваните врачани остават в ареста, един от задържаните пее като Павароти Преди минути приключи заседанието на Специализирания наказателен съд в София, на което се гледаха мерките за неотклонение на задържаните във вторник врачани при акцията на ГДБОП, научи агенция BulNews.bg.
Преди два дни първо медията ни съобщи, че в града тече специализирана акция, при която са прибрани братята Анри и Манчо Ковачеви, Никола Георгиев - Ники Циганчето, Първан Славчев – Бункера, Деян Иванов – Духаста и Неда Бенова. Обвиненията на Специализираната прокуратура към тях са за участие в организирана престъпна група за изнудване и разпространение на наркотици.
Днес съдиите решиха братята Ковачеви, Ники Циганчето и Бункера да останат в ареста. Духаста има да излежава предишна присъда и е приведен в затвора, а Неда Бенова е освободена под парична гаранция.
По време на заседанието стана ясно, че жената пее пред разследващите като Лучано Павароти пред Миланската "Ла Скала" и по тази причина е пусната на свобода. Неофициално вече е ясно, че софиянката Неда Бенова дава изключително изчерпателни подробности за групата, с което утежнява тяхното положение.
Мярката на оставените в ареста ще бъде обжалвана в законоустановения срок.
19.04.2018, 19:26 часа
12591 5
Коментари

fantasyclub

20.04.2018, 07:03 часа
mnogo fantasy go dava666 i zapo4vam da si misla...

Цецо Благоев дует Цветан Гоцов

19.04.2018, 20:49 часа
Курви сбогом, Няма вече джипове, джетове, Няма компаньонки, барове, Няма да ги има лудите купони.

Супер

19.04.2018, 20:22 часа
Ами тримата тенори от полицията (Цецо Благоев, Цветан Гоцов и Тошко Маринов) няма ли да влизат да чуем и техния глас, лично аз им бих дал 3 ДА. Иначе браво, града ще мирне макар и за кратко най-вероятно, но има още прекалено много по веригата...!!!

Ансабъл Българе

19.04.2018, 20:16 часа
Оий Недо, Недо убава, отвори уста голема , па си кажи всичко ти и убаво ги завърти

р

19.04.2018, 19:47 часа
Неда ще отиде при рибите в скоро време ми се струва хаха
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha