Проучване: Жените са най-сексуални сега

Проучване: Жените са най-сексуални сега Сред морето от лоши и негативни новини, ние попаднахме на положителна статистика, идваща от дълбините на американската сексология. Ново изследване показва, че една на четири жени е готова да разшири своите секс преживявания за 2018 година. В разширяването присъстват и отверстия, за които най-често се налага да лъжете, че не е толкова голям.
Сред 2000 американкси булки, учените установили, че жените не просто искат секс, а искат всичко, което може да им дадете. И това ако не са добри новини? Още по-важното е, че едва 40% от жените са заявили, че се чувстват достатъчно палаво, за да пробват нещо ново в леглото, макар и да не са одобрили видяното нюансите на сивото, сякаш някой друг би. 24% от дамите вече са заявили, че ще сложат униформата и ще бъдат лошата ученичка, палавата учителка, медицинската сестра, секретарката и каквото още може да се сетите. И това никак не е лошо, особено след като знаем, че средностатистическият мъж има фетиш с почти всяка женска професия. Замисляме се защо няма и катаджийки в днешно време, сексуалните мераци биха могли да надминат дори Рон Джереми!
Междувременно трябва да заявим, че повече от 18% от дамите в това изследване са заявили, че през 2018 година ще отворят южната граница и ще бъдат подготвени за нахлуването. С други думи, започвай да си носиш повече лубрикант, чакат си. Още повече са мераклийките, които вече са скъсали цветето и смятат да продължат порочната, понякога кална, практика.
Повече от 29% от жените вече не били чужди в задния двор и смятат, че преживяването в никакъв случай не трябва да се игнорира така с лека ръка. Тя и Кобилкина го е казала "Да имаш дупенце и да не правиш секс в него е като да имаш Ferrari и да не правиш секс в ауспуха."! Доверяваме се на секс жрицата и напомняме на дамите да започнат да заемат своите Ferrari-та. Не може само на автоматик, понякога си трябва и ръчка. И да не си мислите, че това е всичко?
Приключваме изследването с още една впечатляваща новина - повече от 14% вече са преоткрили амплоато си на строга господарка или робиня. Имайки предвид различни конвенции, включително и Женевската, смятаме да напишем минималното. Важното е да знаеш, че ако я видиш с книгата, можеш спокойно да ѝ подариш бътплъг. Няма дори да обясняваш какво е това и къде влиза.
Всички останали, които не бяха зачетени в този материал, не се отдалечават от фетишизма. Журналът по сексуална медицина и здраве разкрива, че най-големият фетиш на една жена е секс играчката. Не го приемай лично, просто по природа, нимфоманката винаги иска да провери какво може да е най-голямото съдържание, което може да се продава. За жалост сме виждали най-голямото инженерно творение, влизало в жена, тогава дори и лекарски екип беше необходим, но няма да го показваме, за всички вас има интернет, открийте го.
Знаете ли коя е най-добрата новина? Жените развихрят все повече сексуалната си фантазия, защото подобно изследване, напревено през 2014 година показва, че интересът към алтернативните сексуални преживявания се повишава, но на фона на тазгодишните, определено разкриват доста сериозна комбинация от позитиви. Ние ти казахме, че сега е най-добре да бъдеш ерген, но и науката го казва. Освен това не ни се мисли какво ще е след 4 години.
03.05.2018, 13:21 часа
1306 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha