Даниел Рошков от Козлодуй стана европейски шампион по културизъм /снимки/

Даниел Рошков от Козлодуй стана европейски шампион по културизъм /снимки/ Козлодуйският състезател по културизъм Даниел Рошков стана европейски шампион, след като надви безапелационно конкуренцията на Европейското първенство по културизъм, провело се от 2-ри до 7-ми май в Санта Сузана, Испания. Българският химн звуча заради Рошков, който демонстрира блестяща форма и се окичи със златото в категория до 80 килограма.
„Не дойдох за това, но съм изключително щастлив от титлата! Сега се готвя за абсолютен шампион“, каза Рошков след награждаването. Следващата изява на козлодуйският културист е на Балканското първенство в Румъния, което ще се проведе на 21 май.
Всъщност представянето на националния ни отбор по културизъм на Европейското първенство бе изключително силно – двама шампиони – Даниел Рошков и Живко Петков; един сребърен медалист – Валери Енчев и четирима бронзови медалисти – Димитър Леков, Жечко Стоянов, Юли Русев и Илина Бояджиева. На шеста позиция в своите категории пък останаха Мариян Френгиев /90 кг/ и Георги Карамишев /над 100 кг/.
08.05.2018, 15:19 часа
6410 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha