​Закриха проекта “Детско полицейско управление“ на АК “Калето“ в Мездра

​Закриха проекта  “Детско полицейско управление“ на АК “Калето“ в Мездра С множество демонстрации в АК “Калето“ бе финализирано двугодишното обучение по Националната програма „Детско полицейско управление“. Малките полицаи от СУ „Иван Вазов“-Мездра и ОУ „Св.Св.Кирил и Методий“-Враца станаха свидетели на представяне на уменията на полицейски кучета, а възпитаници на Централен полицейски таекуон-до клуб Враца с терньор Калоян Къчев направиха демострации на бойни техники и техники за защита.
На закриването присъстваха: кметът на община Мездра инж. Генади Събков, секретаря на общината г-жа Севдалина Джамбазка, Добромир Александров- гл. експерт „Сигурност и ОМП“, служители на реда от Областната дирекция на МВР-Враца и полицейските управления във Враца и Мездра.
Началникът на отдел „Охранителна полиция“ в ОД-МВР-Враца Атанас Петков поздрави децата и им благодари за проявеното усърдие по време на обучението.
Кметът изказа благодарност към малките полицаи и служителите на реда за ефективната съвместна работа.
„Мили деца, благодарение на това обучение сте се докоснали до истинската работа на полицаите и сте разбрали колко е важно да се спазват правилата. Разчитаме на вас, че няма да допускате да се вършат нередни неща, ще правите забележки и ще сигнализирате компетентните органи. Пожелавам ви много ентусиазъм, самочувствие и успехи“, каза инж. Събков.
Малките полицаи получиха грамоти за участие и отлично представяне  в Националната програма „Детско полицейско управление“ 2016-2018г.
22.05.2018, 16:54 часа
1382 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha