Ексклузивно в BulNews: Първи снимки на запаления дом на Юри Съдията в Монтана

Ексклузивно в BulNews: Първи снимки на запаления дом на Юри Съдията в Монтана Агенция BulNews.bg се сдоби с ексклузивни кадри на запаления дом на известния бившия футболен рефер от Монтана Йордан Тодоров – Юри. На кадрите се вижда обгорялата входна врата на жилището.
Припомняме, че огнената атака е извършена в ранни зори на 6 юни. Домът на рефера се намира в блок №4 на монтанския жилищен комплекс „Плиска“. Входната му врата била залята със запалителна течност и подпалена.
Жилището е собственост на 46-годишния Тодоров, където той живее с 42-годишната си съпруга. За щастие огънят не е проникнал вътре, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР.
По неофициална информация, заподозрян за атентата е психично болен мъж, който живее в същата сграда. Преди известно време той подпалил и собствения си дом. На кадрите в галерията се вижда опушената му тераса. Предстои разследващите органи да установят вината му за палежа.
Юри Съдията е много известен в спортните среди на Монтана. Той е бил рефер дълги години, след което е станал делегат. В момента той има шивашки цех. 
07.06.2018, 13:09 часа
6420 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha