​Само в Северозапада! Вижте как хипермаркет в Лом се справя с мухите /снимка/

​Само в Северозапада! Вижте как хипермаркет в Лом се справя с мухите /снимка/ Снимка на хипермаркет в Лом разбуни духовете в социалната мрежа, видя репортер на BulNews.bg. Младеж от крайдунавския град е заснел как персонала се справя с мухите в магазина. С настъпването на топлото време, хвърчащите гадини стават все повече и все по-дразнещи и досадни, но борбата с тях в големия търговски обект е потресаващо. От снимката на младежа ясно се вижда как от хипермаркета са монтирали от специалните UV лампи, които привличат и изпържват насекомите. Мястото избрано за „екзекуцията“ на досадните гадинки е доста неестествено.
„Ей тъй, в T-MARKET Лом трепат мухите, а под тях са мръвките. Найс, а?“, коментира ломчанинът. Под снимката веднага започват да валят шеговити коментари от сорта на „е поне има месо в мухите“, както и клиентите да се радват на допълнителния протеин и други подобни.
Хората от града коментират, че едва ли това е най-подходящият начин от управата на магазина да се справят с проблема, защото „труповете“ падат от UV пурите и няма как да не се окаже по месото.
12.06.2018, 08:40 часа
8464 1
Коментари

valeri ppokopiev

12.06.2018, 10:14 часа
ne
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha