​Сложиха на тезгяха голяма аптека и половин къща в Мездра

​Сложиха на тезгяха голяма аптека и половин къща в Мездра Частен съдебен изпълнител сложи на тезгяха търговски имот в Мездра, научи BulNews.bg. Имотът е собственост на „Марианка Дилкова“ ЕООД, която е задлъжняла на банкова институция.
За продан е обявена аптеката, която се намира на партерния етаж на блок „Димитър Благоев“ №1. Блокът се намира на ул. „Васил Коларов“. Обектът се състои от приемно отделение, асистентско помещение, материално помещение, битова стая, баня, тоалетна, стая за оптика, канцелария и коридор. Общата застроена площ на аптеката е 148.47 квадратни метра. Към имота има и мазе с площ 18 квадратни метра.
Началната цена, от която започва наддаването за обекта, е 108 000 лева. Върху имота има вписана договорна ипотека, пояснява съдебният изпълнител.
На тезгяха е сложен и половината от имот с площ 395 квадратни метра, заедно с първият етаж от масивна жилищна сграда със застроена площ от 110 квадратни метра. Към етажа има и 20 квадратни метра гараж. Началната цена, от която започва наддаването, за обекта, който се намира на ул. „Стефан Караджа“ №14 започва от 72 000 лева.
Търгът ще се проведе на 12 юли в сградата на районния съд в Мездра. 
14.06.2018, 08:10 часа
2513 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha