Поредният наглец! Шофьор окупира с колата си тротоар във Враца /снимки/

Поредният наглец! Шофьор окупира с колата си тротоар във Враца  /снимки/ Ядосан врачанин сигнализира за поредния нагъл шофьор в града в рубриката „Ти, репортерът“ на информационна агенция BulNews.bg.
Мъжът е паркирал колата си върху тротоара на кръстовището на площад "Руски" с улица "Христо Ботев", до бензиностанция "Петрол" във Враца. Постъпката е изключително дръзка и нахална, тъй като затруднява движението на пешеходците.
„Този автомобил съвсем тенденциозно паркира под дървото, заемайки 95% от тротоара като по този начин възпрепятства освен преминаването на пешеходците (налага се да бъде заобиколен автомобила), така и безпроблемното преминаване на детски колички, ведосипеди и инвалидни колички (това е единственото място, което е удобно за този вид преминаване). Автомобилът паркира там постоянно, наблюдавам го от няколко дни, което говори, че не е на някой случаен човек, оставил колата си за кратко там. Това е поредното нагло паркиране в града“, пише гневният врачанин.
Явно за шофьора на возилото нямат значение законите. Възмутеният читател се надява компетентните органи да вземат отношение по въпроса.
 
23.06.2018, 17:00 часа
4390 2
Коментари

barovets

24.06.2018, 08:58 часа
Това не е трошка,а мини ферари,и ще спирам. където си сакам

уйо уйев

23.06.2018, 18:30 часа
Тая кола дали струва и 500 лв на какъв се прави тоя Селяк да не би да е дошъл от Криводол за малко на госке
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha