От последните минути: Челен удар между ТИР и джип затвори обхода на Враца, има ранен човек /снимки/

От последните минути: Челен удар между ТИР и джип затвори обхода на Враца, има ранен човек /снимки/ Тежка катастрофа, при която има сериозно пострадал човек, затвори обходния път на Враца, видя първо репортер на агенция BulNews.bg. 
Инцидентът е станал преди минути край язовира, при пресечката за село Косталево. Врачанска „Киа“, пътуваща в посока Оряхово, се забила челно в идващ срещу нея ТИР с плевенска регистрация. По информация на водача на голямата машина, другият мъж бил предприел изпреварване на камион и не успял да се прибере навреме.
При жестокия удар е ранен шофьорът на колата. Той около 50-годишен мъж, който е бил в съзнание, но с множество травми при пристигането на спешните медици. Пострадалият е вдигнат незабавно с линейка и откаран в болница.
Камионът и джипът все още са на пътното платно и заемат и двете ленти. По шосето има разпилени множество чаркове от колата, има и разлив на гориво и масло. Цялата дъга от Е-79 около язовира е затворена за движение, докато пътното платно бъде изчистено. И от двете страни вече са се образували километрични задръствания.
25.06.2018, 15:40 часа
13995 4
Коментари

До путио маринкин

26.06.2018, 08:18 часа
Ей путио маринкин , умреляк .. Да ти еба путката майна недоносен зелен миризлив сопол !!! Спри да пишеш глупости на всяка публикация !!! Ебаси чируса гноясал , като зараза си по публикациите.... безмозъчен тъпанар !!!

Мерцедес 190

25.06.2018, 18:57 часа
Какви здрави греди ве спец, ела да се блъснем със 200 във некой скат и да направиш сравнение после за твоята РаКиа

путио маринкин

25.06.2018, 18:26 часа
eй тумбаци мрете да ви еба пичката майна в устата!айде у орландовци хаха шизофреници червеи да ви ядат живи да ви воза у ковчег!

expert

25.06.2018, 16:35 часа
Имам такава Киа бензинова (тази е дизел). Много здрави греди има, ако е била някоя сапунерка да не е останало нищо от нея. Лошото е, че удара е страничен. Дано се оправи човека.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha