Пътното в Монтана обяви конкурс за експерт и юрисконсулт

Пътното в Монтана обяви конкурс за експерт и юрисконсулт Областното пътно управление в Монтана обяви две свободни работни места, научи BulNews.bg. Едната позиция е за младши експерт в отдела по инвестиционно-ремонтни дейности, а другата е за юрисконсулт в звеното.
Работата на младшия експерт е да подпомага началника на отдела и директора на пътното в сферата на инвестиционната политика за подобряване състоянието на пътната мрежа. В задачите му е посочено, че трябва да актуализира и анализира информацията за технико-експлоатационното състояние на републиканските пътища.
Изискваната минимална степен на завършено образование е професионален бакалавър с V младши ранг, като минимален професионален опит не се изисква
Юрисконсултът ще трябва да подпомага началника на отдела при правното обслужване, процесуалното представителство, като ще отговаря и за осигуряване правилното функциониране на администрацията.
Изискваната минимална степен за завършено образование за длъжността е магистър с V младши ранг и придобита юридическа правоспособност.
Минималният размер на основната заплата за двете длъжности е 510 лева, като възнаграждението се определя в зависимост от професионалния опит на спечелилия кандидат.
Конкурсите ще се проведат на два етапа – решаване на тест и интервю, като крайният срок за подаване на документи е 25 юли.
18.07.2018, 08:07 часа
864 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha