Бързи и яростни: Тийнейджър с нередовна кола спретна гонка с полицията

Бързи и яростни: Тийнейджър с нередовна кола спретна гонка с полицията Тийнейджър без книжка с нередовна кола изглежда прекалил с филмите с Вин Дизел и се опитал да избяга от полицейска проверка, научи BulNews.bg.
Случката се разиграла малко след 16 часа вчера в ломското село Ковачица. Катаджии подали сигнал със стоп палка на лек автомобил "Рено Клио" с монтанска регистрация. Автомобилът обаче не спрял, а вместо това водачът натиснал до долу педала на газта и се опитал да се скрие от органите на реда.
Униформените веднага се метнали в патрулката и започнали да преследват беглеца. Малко по-късно го настигнали и успели да го спрат. Оказало се, че зад волана било 17-годишно местно момче без книжка. На всичкото отгоре, справка в масивите на КАТ показала, че поставените на колата регистрационни табели били издадени за друго МПС - лек автомобил "Рено 19".
На водача е съставен акт по Закона за движение по пътищата, по случая е образувано бързо производство.
18.07.2018, 11:09 часа
6695 1
Коментари

Пътя на отрепката

18.07.2018, 15:54 часа
Така се почва, после ще си извоюва някой цветист прякор от екзотичната фауна, ще засади плантация от индийски коноп и ще бъде дилър, докато не го утрепят софийските акули.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha