Търсят кой да ремонтира сградата на областната дирекция на МВР във Враца

Търсят кой да ремонтира сградата на областната дирекция на МВР във Враца Областната дирекция на МВР във Враца обяви обществена поръчка за основен ремонт на сградите, предоставени й за управление, научи агенция BulNews.
От дирекцията осигуряват пълен достъп до цялата документация за участие в процедурата на електронната си страница. 
Основен ремонт ще се извършва на административната сграда на областната дирекция на полицията на улица „Поп Косто Буюклийски” №10 във Враца, сградата на сектор „Пътна полиция“, както и помещенията на районните управления във Враца, Роман, Бяла Слатина и Оряхово. 
Прогнозната стойност на обществената поръчка е в размер до 105 921.60 лева без ДДС. Предложената стойност за изпълнение на поръчката не може да надвишава прогнозната, посочват от дирекцията. В случай, че участник предложи цена за изпълнение на поръчката по-висока от определения финансов ресурс, ще бъде отстранен от участие в процедурата.
Срокът за извършване на строително ремонтните работи е 30 календарни дни и започва да тече от датата на влизане в сила на договора за изпълнение.
За да се запознаят участниците с особеностите на изпълнението на основния ремонт, е задължително извършването на оглед на обектите, в противен случай се отстраняват от участие в процедурата, допълват униформените. 
Огледът на обектите ще се извърши в периода от 21 до 28 август от 9.30 до 11.30 часа и от 14 до 16 часа след предварителна заявка.
Допълнителна информация за обществената поръчка може да се намери на страницата на областната дирекция на полицията във Враца.
 
17.08.2018, 08:10 часа
1483 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha