Трагедията е голяма! Бивш полицай от Монтана е загиналият моторист във Видинско

Трагедията е голяма! Бивш полицай от Монтана е загиналият моторист във Видинско Мотористът, който загина в събота на международен път Е-79 между Монтана и Видин е 56-годишният Георги Мирчев, научи BulNews.bg. Той е бивш полицай, но се е пенсионирал преди няколко години.

Трагедия! Моторист загина при жестока катастрофа на Е-79

Припомняме, че трагичният инцидент е станал към 14.30 часа в събота. Мирчев, който е от Монтана, карал мотоциклет „БМВ“. На улица „Първа“ във видинското село Медовница при ляв завой той паднал на шосето, а тежкото возило го затиснало. Мъжът е намерен вече издъхнал от очевидци на произшествието.
Хората от селото незабавно подали сигнал на телефон 112. На местопроизшествието светкавично се отзовали екипи на полицията и бърза помощ. Медиците обаче само констатирали смъртта на експолицая.
Мирчев е бил експерт към криминалистична лаборатория при районното управление в родния си град. След като се пенсионирал започнал да се увлича по мотори. В събота по обяд, след като свършил работа като охранител в монтанска фирма, поел към традиционния мото събор във Видин, но тогава се случил фаталния инцидент.
Запознати коментираха, че не е имал много тежки травми след катастрофата. Работи се по хипотезата, че той е бил покосен от инфаркт или инсулт, докато шофирал. Вече е извършена аутопсия, но резултатите от нея все още не са ясни.
20.08.2018, 14:15 часа
11487 1
Коментари

берко

20.08.2018, 15:01 часа
Хем,полицай,хем охранител..ама не разбира от мотори,да си е взел Harley,хем по лек,хем има и ABS..
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha