Валери Симеонов скочи срещу назначаването на Габриела Козарева за шеф на Агенцията по вписванията

Валери Симеонов скочи срещу назначаването на Габриела Козарева за шеф на Агенцията по вписванията "По повод назначението на новия директор на Агенцията по вписвания Габриела Козарева, ръководството на партия НФСБ заявява:
Кандидатурата на Козарева за шеф на Агенцията по вписвания не е обсъждана на Политически съвет на управляващата коалиция ГEPБ и Обединени патриоти. Тази кандидатура не е обсъждана и предлагана и на Коалиционния съвет на Обединени патриоти - НФСБ, ВМРО и АТАКА, както изисква подписаното коалиционно споразумение. За това назначение е отговорна единственно партия АТАКА".
Това пишат от партията на Валери Симеонов - НФСБ, в съобщение до медиите, в което коментират назначаването на Габриела Козарева за нов изпълнителен директор на Агенцията по вписванията. Припомняме, бившата шефка на агенцията - Зорница Даскалова хвърли оставка миналия петък заради проблемите с търговския регистър.
"Политическа партия НФСБ категорично възразява срещу лансиране на кадри "през задния вход" и то от името на коалиция Обединени патриоти. Считаме подобно поведение за недопустимо, защото руши доверието в управляващата коалиция и не е полезно за държавата", се казва още в съобщението.
23.08.2018, 10:55 часа
1880 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha