Откриха псевдо полицая, измамил баба и отнел всичките й спестявания

Откриха псевдо полицая, измамил баба и отнел всичките й спестявания Полицията залови телефонен измамник, който онел на възрастна жена сумата от близо 700, съобщиха от Областната дирекция във Видин.
На 29 август около 20.15 часа 68-годишна жителка на крайдунавския град сигнализирала на полицейски патрул, че минути по-рано до кофите за смет срещу МОЛ-а оставила плик с ценности. Тя обяснила как помага на органите на реда да задържат терористи, след като в телефонни разговори била убедена да съдейства. Униформените реагирали незабавно и заловили лицето, изпратено да прибере плика от мястото, посочено от жената. В него имало 280 лева, 200 евро, златни накити и множество монети с различен номинал от различна валута. Вчера, с постановление на прокурор от Районна прокуратура – Видин 26-годишен мъж е задържан за срок до 72 часа и приведен в следствения арест.
26-годишният бургазлия е съпричастен към извършената телефонна измама във Видин. Криминално проявеният мъж е осъждан и друг път за телефонни измами и е привлечен в качеството на обвиняем за съпричастност в ролята на съучастник-помагач по досъдебно производство, образувано по описа на РУ-Видин.
31.08.2018, 10:55 часа
1247 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha