Социолози: Жените все още са орално незадоволени

Социолози: Жените все още са орално незадоволени Навсякъде в сексуалната култура се твърди, че половете са равни. Благодарение на новите сексуални открития, както и свободният достъп до информация, мъжете и жените могат да превърнат отношенията в леглото много по вълнуващи.
Според социолозите от Англия, едно сексуално отношение ще отхвърли горното твърдение - оралната любов. Проведеното изследване използва информацията от 71 души - мъже и жени, които споделят мнението си в период от една година за въпросните страсти. Дори и днес се смята, че когато един мъж задоволява жена орално, това е голямо постижение.
Оказва се, че това е рядкост за нежния пол, защото твърде малко мъже са били готови да отговорят на страстите на милото с популярната френска беседа. Мъжкото съсловие вече смята оралната любов за желателна ако не и необходима. Често жените откриват, че партньорът има негативно мнение за женският полов орган и може да откаже, за разлика от жената, която би задоволила своя партньор орално, въпреки отрицателното й мнение.
Сексолози, социолози и други изследователи в тази област стигат до едно общо заключение - сексуалното образование трябва да бъде с много по-широк спектър, отколкото е сега. До този момент фокусът пада върху нежеланата бременност и болестите предавани по полов път. Новият учебен план трябва да отделя много внимание на мъжкото и женското тяло.
Английските социолози са установили странна закономерност - докато някои жени могат да се разминат с орални страсти от страна на силния пол, Емили Ратайковски получава дори гаранция максимални орални страсти!
Добрата новина е, че учените все още не са изследвали аналния секс - там със сигурност се крие чистата полова дискриминация! А ти караш ли жена ти да се чувства равноправна в леглото?
06.09.2018, 11:00 часа
1205 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha