Млади звезди ще пеят на сцената в парк "Дъбника" във Враца

Млади звезди ще пеят на сцената в парк "Дъбника" във Враца Тази година събитието на есента ще бъде националното турне на младите поп изпълнители „ТУРНЕТООО”, което ще премине през 15 града в Северна България. Събитието ще се проведе между 10 и 24 септември,  градът от който ще започнат концертите е Видин, след което ще последват Монтана, Враца, Плевен, Ловеч, Севлиево, Горна Оряховица, Търговище, Разград, Шумен, Добрич, Силистра, Русе, Свищов и Козлодуй.
„ТУРНЕТО” събира на една сцена няколко от младите артисти на България между които: Ice Team ft. Martinna, ANI HOANG, ARTI, Невена Пейкова, CHOKO и TOMETO, водещи на събитието ще бъдат Атанас Михайлов и Люси Иларионов. Освен тях на сцената със специална хореография ще участва и група „Ви Ес Денс”.
Концертите ще се провеждат на централните площади от 19 часа, само в град Враца спектакълът ще се проведе в парк „Дъбника, а в Плевен в летен театър „Кайлъка”. Всички концерти са с вход свободен.
„ТУРНЕТООО” има за цел да допринесе за културния живот в всеки един от градовете и да обедини жителите му на централните площади. Буря от емоции очакват зрителите на зрелищните спектакли, които ще присъстват на концертите. Всички изпълнители са подготвили специални миксове с най-големите си хитове. В някой от градовете ще има и гост изпълнители, които феновете добре познават.
Всички подробности за дати, градове и информация около събитието на есента „ТУРНЕТООО” може да следите в официалните страници във фейсбук: www.facebook.com/turnetooo, инстраграм: https://www.instagram.com/turnetooo/.
10.09.2018, 09:45 часа
2126 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha