Врачани изреваха: Помия се излива във водите на река Лева от тръба от водния цикъл /снимки и видео/

Врачани изреваха: Помия се излива във водите на река Лева от тръба от водния цикъл /снимки и видео/ За изключително гнусна гледка сигнализираха редовни читатели в рубриката „Ти, репортерът“ на агенция BulNews. 
Притеснени жители на Враца се оплакаха, че от тръба на водния цикъл, във водите на река Лева се излива мътна и страшно смрадлива течност.
Никой не знае нито кога точно е поставена тръбата, нито от кой, но е факт, че течността, която се излива от нея, замърсява водите на реката.
Съоръжението е поставено в района на Табашкия мост на улица „Войнишка“, зад зооклиника „Компаньон“, допълват потресените врачани. Хората обясниха, че преди дни миризмата е била толкова силна, че се наложило да затворят прозорците си, за да могат да дишат нормално. 
Още преди човек да се доближи до малкото мостче, което преминава над реката, го удря зловонната миризма. Там, където се излива каналната течност, водата е мътна и отгоре й се образува мазна жълто-кафява пяна. Надолу по течението водата е изцяло замърсена.
Жителите на квартала настояват да разберат дали тръбата е законна и кой е дал позволение да се замърсява реката. За проблема медията ни сигнализира в регионалната инспекция по околната среда и водите, които още вчера започнаха проверка. 
В следващите дни се очаква да стане ясно какви са резултатите от нея и кой е виновникът за замърсяването. 

21.09.2018, 08:29 часа
3596 1
Коментари

Б52

21.09.2018, 08:48 часа
Като коментираме тази тръба , би било добре да се направи обход на коритото на река Лева в Згориград. там ще се натъкнете на масово заустване на отпадни води в реката. Но няма кой , няма...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha