Извънредно! Има арестуван надзирател за намерения във Врачанския затвор пищов, вижте кой е той /снимка/

Извънредно! Има арестуван надзирател за намерения във Врачанския затвор пищов, вижте кой е той /снимка/ Има арестуван надзирател от Врачанския затвор заради намерения вътре пистолет, научи ексклузивно агенция BulNews.bg. Днес преди обед на работното му място е бил задържан Димитър Асенов, за когото има доказателства, че е внесъл оръжието в помещението на доживотните. В момента разследващите установяват причините за това грубо нарушение на правилника за работа на места за лишени от свобода.
Вчера агенция BulNews.bg ексклузивно съобщи за намерено оръжие в режимния сектор, където са килиите на следствените, доживотните и наказаните затворници. Пистолетът е бил увит във фолио и поставен на място, до което имат достъп доста от затворниците. По неофициална информация сигнал за наличието на оръжието е подал един от доживотните затворници, който обаче се обадил направо в София. Малко след това пристигнали проверяващи от Главна дирекция „Изпълнение на наказанията“, които директно се насочили към скривалището, което било посочено от лишения от свобода.
Все по-актуален става въпросът за статута на сегашния директор на затвора Ангел Кабатлийски, който управлява изправителното заведение от повече от 20 години.
20.09.2018, 18:33 часа
12532 2
Коментари

Асенов

21.09.2018, 03:17 часа
пиша от Ареста у Враца,един приятел ми донесе телефона ,нищо че е забранено.Благодаря ти, И.Ц.

Молец

20.09.2018, 20:26 часа
Цялата държавица е едно нищо . "Рибата смърди откъм главата". Стара приказка. Раждайте още ,та да има кой да пълни хазната . И не забравяйте,че сиганьете са с права, а Вие - със задължения !
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha