BulNews позна! Чиновничка от общината оглави „Тролейбусен транспорт“ - Враца

BulNews позна! Чиновничка от общината оглави „Тролейбусен транспорт“ - Враца Виктория Красимирова Христова-Начева е новият директор на „Тролейбусен транспорт“ – Враца. Това стана факт на днешното заседание на общинския съвет във Враца. Както BulNews.bg съобщи, до сега тя е работила като старши експерт в звено „Транспорт и пътища“ на община Враца.
Припомняме, че мястото остана вакантно, след като досегашният управител Николай Вълков подаде оставка. Предизвестието му за напускане изтича на 5 октомври.
Икономист пък ще ръководи центъра за кожно-венерически заболявания във Враца. На днешната сесия бе одобрено на шефския стол да седне досегашният счетоводител в здравното заведение Иво Николов.
Позицията се освободи, след като управителят д-р Магдалена Петкова депозира молбата си за напускане. 
И двете назначения са временни, докато не бъдат назначени конкурси и не бъдат избрани постоянни ръководители на двете възлови структури.
 
25.09.2018, 11:07 часа
6479 4
Коментари

бойко

25.09.2018, 13:32 часа
Как управител и собственик на частна фирма - ЕООД, изобщо работи в Община Враца, а сега и дават да управлява и тролейбусен транспорт.?!?!?!!??!?!?!?!?! Има нещо объркано в Общината !!!

kuzo

25.09.2018, 13:27 часа
поредната калинка на ГЕРБ

той

25.09.2018, 13:15 часа
Така и така целия персонал на Георги Яков е в тролейбусен Транспорт, защо не го поканите той да стане управител човека наближава за пенсия но разбира от това как да приватизира и това дружество за да могат догледниците му да си живеят живота още по

Гу

25.09.2018, 12:51 часа
Тая дано не се вози в тролея, че от тягата ще им ебе мамата на амортисьорите.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha