Мъж лежи край Криводолско шосе във Враца, линейка и патрулка са го оставили в тревата /снимки/

Мъж лежи край Криводолско шосе във Враца, линейка и патрулка са го оставили в тревата /снимки/ Възрастен мъж лежи в безпомощно състояние до крайпътно дърво на Криводолско шосе, под светофарите при ж.к. „Сениче“ във Враца, видя екип на агенция BulNews.
Човекът е на видима възраст около 65 години. Той каза през сили, че е от село Нефела и докато карал колелото си кракът му се е заметнал и не може да продължи по пътя си. Той сподели, че изпитва голяма болка. По думите му, при него са идвали патрулка и линейка, но са си тръгнали.
Възможно е човекът да е много пиян, но има и симптомите на лек инсулт. Агенция BulNews.bg призовава ако някой го разпознае, да се обади на близките му, за да го приберат, а не да бъде оставен на земята и да лежи край пътя. Ако се окаже, че е прекалил с алкохола може да предизвика някоя сериозна катастрофа.
В момента мъжът лежи до натовареното си с вещи колело, а всеки опит да стане е съпроводен с болка и той отново се просва на студената трева.
 
25.09.2018, 14:45 часа
14597 2
Коментари

Пецко

25.09.2018, 21:50 часа
ако некой мангал и пожарна ще иде и ще го земат на жешко и храна ще му дадът и малко джобни за кафе и ще го глезят като цар ма нали е българин да мре тама и това си ее нема да се оправим и това си е да мрем а мънгалите да ги богославяме ПОЗОРРРРРР

баси толупите

25.09.2018, 20:29 часа
Е патрулката и линейка за какво са идвали!Сигурно за да отбият номера!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha