"Първа атомна"/Козлодуй/ загуби с 0:1 гостуването си в Полски Тръмбеш

"Първа атомна"/Козлодуй/ загуби с 0:1 гостуването си в Полски Тръмбеш „Първа Атомна“/Козлодуй/ загуби и четвъртото си гостуване от началото на новия сезон в Северозападната трета лига. Те допуснаха загуба с 0:1 при визитата си на „Янтра“ /Полски Тръмбеш/ от седмия кръг на първенството.
В 30-та минута играч на „Янтра“ удари футболист от гостите в лицето при спряна игра, това остана незабелязано от главният съдя Никола Петров. Домакините поведоха в 41-та минута на двубоя. При изпълнение на корнер Калчев успя да засече с глава топката и даде аванс на своят тим за 1:0.
През вторите 45 минути на терена „Първа Атомна“ натика домакините в тяхната половина, но така не стигна поне до изравняване на резултата и допуснаха ново поражение като гост в първенството, след загубите от „Бдин“/Видин/, „Вихър“ /Славяново/ и „Ком“ /Берковица/.
Старши треньорът на „Първа Атомна“ Николай Нинов остана крайно разочарован от представянето на отбора, който показва две корено различни лица като домакин и гост. Съставът от Козлодуй заема девета позиция във времето класиране на Северозападната трета лига с актив от 9 точки.
Водач на групата продължава да е състава на „Бдин“ /Видин/ с 16 точки.  Ето как завършиха и останалите срещи от седмия кръг на Северозападната трета лига.

„Спартак“ /Плевен/ – „Ком“ /Берковица/ 1:1
„Локомотив“ /Дряново/ – „Вихър“ /Славяново/ 0:1
„Партизан“ /Червен бряг/ – „Бдин“ /Видин/ 1:1
„Ботев“ /Луковит/ – „Локомотив“ /Мездра/ 0:1
„Севлиево“ – „Академик“ /Свищов/ 2:0
„Левски“ /Левски/ – „Трявна“ 0:1
25.09.2018, 15:38 часа
753 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha