Извънредно от МВР! Задържаха крадеца, заплашил с нож двама старци в Монтанско

Извънредно от МВР! Задържаха крадеца, заплашил с нож двама старци в Монтанско Полицейски служители от Монтана са реагирали светкавично и са задържали крадецът, нападнал с нож и ограбил възрастно семейство в село Белотинци. Toва става ясно от извънредно съобщение от пресцентъра на областната дирекция на МВР.
Както BulNews.bg съобщи, oколо 2 часа тази нощ в дома на 91-годишен дядо и 84-годишната му жена в село Белотинци нахлул млад мъж. Той поискал от старците пари, но те отказали да му дадат спестяванията си. Тогава бандитът взел намиращ се наблизо нож и започнал да заплашва възрастните хора, че ще ги наръга, като дори посягал с оръжието към тях.
Немощните старци се уплашили и били принудени да дадат малкото си скътани средства на неканения посетител. Той прибрал дадените му 210 лева, ножа, като дори взел сим карта за мобилен телефон, и избягал.
Хората незабавно подали сигнал в полицията и ченгетата започнали издирване на крадецда. След разследване по горещи следи около 10 часа днес криминалисти задържали 26-годишен от област Видин, криминално проявен и осъждан. Наложена му е полицейска мярка за задържане за срок до 24 часа. Работата по случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство.
26.09.2018, 14:34 часа
4220 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha