От последните минути: Пуснаха в болницата майката на Сара, за да се сбогува с нея

От последните минути: Пуснаха в болницата майката на Сара, за да се сбогува с нея Критично е състоянието на 11-годишината Сара, която беше блъсната от кола миналия вторник край белослатинското село Търнак.

Родителите на прегазената Сара: Не търсим мъст и пари, искаме само детето ни да оцелее

За инцидента съобщи първо агенция BulNews. Днес чичото на детето Слави Пешев заяви, че вече няма надежда за възстановяване на детето. Черната вест дошла преди минути от медиците в плевенската болница. Днес за първи път те пуснали майката на момиченцето Илияна Борисова в отделението по реанимация, за да се сбогува с рожбата си.
Жената била ужасена от гледката, която се открила пред очите й. Тя казала, че не е могла да познае Сара. Детето е било цялото подуто, а едната половина на тялото му била посиняла, разкриха близки на семейството.
Детето е изпаднало в кома след жестокия удар. Още в началото медиците не даваха особени надежди за възстановяването на момиченцето.
В момента следователи от националната следствена служба разпитват хора, които са съпричастни към пътно-транспортното произшествие. Разговорите се водят в полицията в Бяла Слатина.
 
08.10.2018, 16:04 часа
12922 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha