Мениджър на А1 жестоко пребит в Борисовата градина в София

Мениджър на А1 жестоко пребит в Борисовата градина в София Зверски пребиха висш мениджър на А1 в Борисовата градина. Илия Цветомиров Кусев е бил нападнат от неизвестни лица в петък срещу събота миналата седмица.
32-годишният мъж е бил жестоко пребит с метални пръти, след което бил захвърлен в безпомощно състояние, гласи неофициалната информация на Епицентър.бг.
Кусев е бил открит в събота сутринта от случайни минувачи, които са подали и сигнал в полицията, разказаха негови приятели. На място е пристигнала и линейка, а заради тежкото му състояние пребитият веднага е бил транспортиран във ВМА. В момента той е в реанимацията.
От Военна болница потвърдиха пред Епицентър.бг, че имат пациент на име Илия Кусев, но отказаха повече информация за състоянието му.
Родителите на мениджъра на А1 обаче изпаднали в още по-голям шок след посещението им в столичното Първо РУП. Те били ужасени от версията на полицаите, че синът им не е бил пребит, а най-вероятно е паднал....в шахта в Борисовата градина.
В същото време лекарите са категорични, че раните по тялото на Илия Кусев показват, че той е бил бит и малтретиран.
Според неофициална информация, А1 също се е ангажирала със случая.
Илия Кусев е акаунт мениджър в компанията. Той се занимава с корпоративни клиенти и е представлявал компанията в търгове за предоставяне на телекомуникационни услуги на държавни и общински ведомства.
В същото време от МВР разпространиха и официална информация по случая, в която също се отхвърля версията за побой.
И тя гласи:
На 7 октомври, около 7.50 часа в полицията е получен сигнал за намерен мъж в безпомощно състояние в подлеза на бул. „Цариградско шосе“. На място незабавно са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ, но пострадалият, 32-годишен мъж отказал преглед от екипа.
Впоследствие на тел. 112 е получен втори сигнал за същото място и отново е изпратен екип на Спешна помощ, транспортирал пострадалия в болнично заведение за оказване на медицинска помощ. Настанен е за лечение с опасност за живота. По първоначални данни, няма информация пострадалият да е потърпевш от побой.
Работата в полицията по изясняване на всички обстоятелства около инцидента продължава.
08.10.2018, 19:40 часа
4598 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha