Wizz Air с нови правила за багажа от 1 ноември

Wizz Air с нови правила за багажа от 1 ноември Нискотарифният превозвач Wizz Air въвежда нова политика за багажа на пътниците от 1 ноември2018 година. От компанията уточниха, че правят промяната, за да се улесни качването на борда, както и да се гарантира за всички пътници възможността да носят със себе си един безплатен ръчен багаж.
От 1 ноември всеки клиент на Wizz Air ще има право да носи на борда един безплатен ръчен багаж (40x30x20 см), а пътниците, които закупят WIZZ Priority, ще могат да качат на борда и багаж с колелца (55х40х23 см).
Wizz Air въвежда и нов размер чекиран багаж от 10 кг на цени, стартиращи от едва 7 евро.
От авиокомпанията подчертават, че с новата политика пътниците ще имат повече опции, тъй като ще могат да избират от над 50 варианта за ръчен и чекиран багаж, в зависимост от индивидуалните им предпочитания.
"Новата политика цели да насърчава пътниците на WIZZ да опаковат разумно и да използват услугата WIZZ Priority", посочват още от компанията.
Всички пътници с резервации без WIZZ Priority, направени преди 10 октомври, за пътувания след 1 ноември 2018 г., ще получат като компенсация към резервацията си безплатен чекиран багаж до 10 кг, а резервациите с чекиран багаж ще бъдат допълнени безплатно с WIZZ Priority.
Wizz Air смята, че новата багажна политика ще улесни и ускори процеса на качване на борда, ще направи пътуването по-приятно за клиентите и същевременно ще подобри точността на авиокомпанията при излитане.
 
10.10.2018, 15:05 часа
1609 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha