МВР: Виновникът за жестоката катастрофа край Мраморен никога не е имал шофьорска книжка /снимка/

МВР: Виновникът за жестоката катастрофа край Мраморен никога не е имал шофьорска книжка /снимка/ 50-годишният водач, причинил жестоката катастрофа край село Мраморен миналата нощ, никога не е имал шофьорска книжка, съобщават от областната дирекция на МВР.
Оказва се, че за последните 5 години „Пътна  полиция“ му е наложила глоби на обща стойност 4550 лв. Мъжът е криминално проявен и осъждан, включително и за управление на МПС без свидетелство за правоуправление.
Както агенция BulNews съобщи, лек автомобил „Фолксваген Голф“ и „Форд“ се сблъскаха челно миналата нощ около 3 часа край село Мраморен. До жестокия удар се стигнало, след като 50-годишния неправоспособен водач от врачанското село Оходен навлязъл с „Голф“-а си в лентата за насрещно движение и блъснал американското возило. Вследствие на удара и двете коли пламнали и въпреки действията на пристигналите на мястото огнеборци изгорели напълно.
Водачът на „Фолксваген“-а е настанен в болница, като му е взета кръвна проба за алкохол. Пробата на другия водач е отрицателен.
Образувано е досъдебно производство.
 
15.10.2018, 10:07 часа
6859 2
Коментари

Оходянец

15.10.2018, 19:47 часа
Да абсолюто,той е Любчо цикача.

оходенчанин

15.10.2018, 19:27 часа
ей тва не е ли Цикача
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha