След публикация в BulNews: Светкавично поставиха пътен знак на конфликтна точка във Враца

След публикация в BulNews: Светкавично поставиха пътен знак на конфликтна точка във Враца След публикация на агенция BulNews полиция и служители на общинското предприятие „Паркинги и гаражи“ се задействаха по проблема с паркирането на булевард „Христо Ботев“ във Враца. 
Както медията ни писа, миналата седмица репатриращият автомобил за малко щял да вдигне правилно паркираното „БМВ“ на младия врачанин Алекс Игнатов, въпреки че от другата страна на улицата всички автомобили били спрели неправилно след забранителен знак.
Само часове, след като агенция BulNews разказа за неуредиците на булеварда, службите веднага намериха решение на проблема и забраниха изцяло престоя и паркирането на шосето. 
По думите на Алекс Игнатов, тази сутрин на улицата паркирали 3 патрулни автомобила на МВР и го помолили да премести колата си, за да влезе паякът и да вдигне другите коли. Всички автомобили, които били паркирани след забранителния знак, били санкционирани и изгонени. 
Малко по-късно служителите на „Паркинги и гаражи“ поставили знак, забраняващ престоя и паркирането в посока от площад „Руски“, към пощата. Така на практика на булеварда няма право да паркира и спира за кратко никой.
Въпреки усилията на служителите на общината и органите на реда, малко след тяхната наказателна акция, платното към площад „Руски“ отново се напълнило с десетки нарушители.
Изглежда навикът на врачани е по-силен от тежестта на глобите, които може да им бъдат наложени. 
 
23.10.2018, 16:50 часа
5393 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha