МВР излезе с подробности за катастрофата между мотор и кола в Монтана

МВР излезе с подробности за катастрофата между мотор и кола в Монтана Пресцентърът на областната дирекция на МВР в Монтана оповести подробности за катастрофата между кола и мотор в Монтана вчера.

От последните минути! Моторист се размаза в кола на кръстовище в Монтана /снимки/

Както BulNews.bg съобщи, инцидентът е станал към 16 часа на кръстовището при ж.п. прелеза на влизане в града. Мотор „Ямаха“ и лек автомобил „Пежо“ са се ударили челно на светофарите при пресечката между булевардите „Христо Ботев“ и „Александър Стамболийски“. 
Според очевидци мотористът – 40-годишен монтанчанин, който идвал откъм центъра на града, се е движил с прекалено висока скорост. Други свидетели пък казват, че водачът на колата – 46-годишен мъж от Русе, е минал на червено. От полицията обаче не съобщават кой е виновен за инцидента.
Ударът е била толкова силен, че предното стъкло на колата е пръснато, спукан е радиаторът, а предната броня е счупена. На мястото е пристигнала линейка, която натоварила моториста на носилка и в безсъзнание. В болницата обаче му е установена само фрактура на глезена.
 
01.11.2018, 09:27 часа
4579 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha