Вижте 5-те ерогенни зони, които често подценяваме

Вижте 5-те ерогенни зони, които често подценяваме Половите органи, шията, китките, ръцете... Ерогенни зони, които обичаме да стимулираме, места, на които искаме да бъдем докосвани. Именно докосването ни помага да преоткрием себе си и партньора в интимен план. Освен гореизброените ерогенни зони, има още няколко, които често пренебрегваме, а не трябва. Вижте кои са.

Краката
Една от подценяваните ерогенни зони са краката. В действителност, пръстите и краката са много чувствителни, така че докосването им може да доведе до много приятни усещания. В рефлексологията (алтернативна практика, основаваща се на въздействието върху конкретни области на краката и ръцете) се идентифицират определени точки, които са отговорни за сексуалната възбуда. Един успокояващ масаж на краката с ароматно масло е чудесен начин да откриете тези точки и да им въздействате.

Гърбът
Гърбът е друга обширна зона, където се концентрират нервните окончания. С помощта на пръстите си може да направите няколко повтарящи се движения по гръбначния стълб на партньора си. Следете неговите реакции, те ще ви покажат къде докосванията ви най-много го възбуждат, като не забравяйте и за целувките по гърба. Отново с помощта на ароматно масло може да си направите по един релаксиращ масаж, който не само да намали стреса, но и ще увеличава притока на кръв към таза.

Коремчето
Продължителното докосване и целуване на коремчето може да доведе до оргазъм някои жени. Възбудата при тези докосвания е изключително голяма, защото очакването партньорът ви да продължи по-надолу ви възбужда още повече.

Задните части
Докосването по дупето също може да бъде силно възбуждащо и за двата пола. Леко пощипване, пляскане, хапане, целуване... Остава само да изберете онзи начин, който ще бъде възбуждащ за двама ви с партньора.

Мозъкът
Никак не се учудвайте, че мозъкът е ерогенна зона. Него може да стимулирате по разнообразни начини, тъй като сексуалното желание се ражда точно там. Така например, създайте романтична атмосфера, опитайте се да поддържате контакт с очите, нанесете любимия си аромат, говорете нежно, обърнете внимание на храната и напитките, те са силни афродизиаци.
 
19.11.2018, 11:00 часа
1076 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha