Черен уикенд! Трета жертва на войната по пътищата във Видин след челен удар между две коли /снимки/

Черен уикенд! Трета жертва на войната по пътищата във Видин след челен удар между две коли /снимки/ Войната по пътищата взе трета жертва само за един уикенд във Видинско, научи BulNews.bg. 30-годишен мъж е загинал в нова тежка катастрофа.
Трагедията е станала малко преди 8 часа вчера на около километър след село Арчар в посока Монтана. По неустановени към момента причини се сблъскали две насрещно движили се коли. Лек автомобил „Ауди“, управляван от 19-годишен жител на Лом, навлязъл в насрещната лента. За беда в този момент там се движел „Фолксваген Пасат“, шофиран от 55-годишен водач от Брегово. Той не успял да избегне удара и двете возила се натресли челно.
Загинал е 30-годишен пътник от „Ауди“-то. Двамата шофьори и двама пътници от „Фолксваген“-а са транспортирани във видинската болница. 19-годишният ломчанин е с политравма и е оставен за лечение, а другият водач се разминал само с фрактура на китката и след оказана медицинска помощ е освободен. Двамата пътници също не са пострадали сериозно и не са хоспитализирани.
Причината за катастрофата е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.
 
19.11.2018, 11:13 часа
9551 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha