Благотворителен концерт „Надежда за Ванко“ организират в Криводол

Благотворителен концерт „Надежда за Ванко“ организират в Криводол В навечерието на идващите светли християнски празници обществеността на Криводол протяга ръка за помощ на един прекрасен млад човек, който има мечти, трепети и планове за живота, както всички хора.
По инициатива на приятели на Иван и със съдействието на НЧ „Н.Й.Вапцаров - 1924“ и Общинска администрация - Криводол, на 22 ноември 2018 г. се организира благотворителен концерт „Надежда за Ванко“ и базар на сувенири, изработени от приятели и ученици от общинските училища, за набиране средства за лечението на Иван Николаев Станчев, на 19 години. Иван е внук на дългогодишната служителка в Общинска администрация – Криводол – Димитрина Славкова - Мима, позната с добротата и благия си характер в цялата Криводолска община. 
През 2009 год. откриват на Иван тежкото заболяване с диагноза „Вътрешна хидроцефалия“. Последват няколко операции за имплантиране на клапи.
През 2017 год. е опериран в Германия, където му откриват и тумор на мозъка. В следствие на операцията, момчето остава с трудно подвижни десен крак и дясна ръка. Следват 4 месеца рехабилитация в Германия, която го изправя от инвалидната количка. От м. април 2018 год. до момента, поради липса на финансови средства на семейството, лечението на Иван е прекъснато.
Нека помогнем на Ванко да се пребори с коварната болест, като съберем средства за неговото лечение!
Нека всички заедно се обединим и бъдем бялата лястовица, която ще долети до нашето момче, за да му вдъхне надежда, както и онази светлинка на вяра в доброто и чудото, от която спешно се нуждае Ванко!
Всеки, който желае да подаде ръка на Иван, може да го направи и на следната банкова сметка:
IBAN: BG57STSA93000025687380, BIC: STSABGSF – Банка ДСК – ЕАД.
Всички събрани средства ще бъдат преведени в дарителската сметка на Иван и използвани само за неговото лечение.
 
22.11.2018, 15:00 часа
1593 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha