Малчугани творят коледни картички в конкурс на РИОСВ

Малчугани творят коледни картички в конкурс на РИОСВ Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ) в Монтана организира конкурс за коледна картичка и пожелание "Коледно вълшебство". Участие в него могат да вземат деца на възраст от 5 до 14 години от областите Монтана и Видин.
Предвидени са награди както за най-красивите картички, така и за най-оригиналните коледни пожелания, обявяват от РИОСВ. Задължително условие за участие в конкурса е четливото изписване (на отделен лист, приложен вътре в картичката) на трите имена, възраст, училище, населено място и телефон за връзка.
В регламента на конкурса няма ограничения в размера и техниката, използвана при изработването на творбите.
С изпратените картички ще бъде организирана изложба в Информационния център на Екоинспекцията. Те могат да бъдат донесени или изпратени по пощата на адрес: Регионална инспекция по околната среда и водите - Монтана 3400, ул. „Юлиус Ирасек” № 4, ПК 55, за конкурса „Коледна картичка и пожелание „Коледно вълшебство”.
Творбите трябва да бъдат изпратени най-късно до 17 декември, като важи пощенското клеймо. Организаторите на конкурса допълват още, че списъкът на наградените ще бъде публикуван на 20 декември на уеб сайта на РИОСВ – Монтана.
21.11.2018, 13:32 часа
1079 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha