Двойка нашенци нападнали с нож германка, ограбили я и мъжът я изнасилил

Двойка нашенци нападнали с нож германка, ограбили я и мъжът я изнасилил Софийска районна прокуратура образува досъдебно производство, с което са привлечени към наказателна отговорност 50-годишният А.Илиев и 21-годишната Н. Асенова.
Двамата ограбили германската гражданка Р. в ж.к.“Банишора“ в градинка на междублоково пространство. От чужденката са взели чантата с портмоне, в което е имало 50 евро и 80 долара. В чантата имало и мобилен телефон.
Грабежът е извършен, като мъжът заплашил чуждата гражданка с нож, ударил я по лицето, а 21-годишната съучастничка грабнала чантата. След това Илиев изнасилил чужденката.
Жертвата разказва, чепътувала с двамата в автобуса към България и те й обещали да й помогнат, да си намери квартира в столицата. Като пристигнали в София обаче я нападнали.
Илиев има съдебно минало – осъждан е за кражби, а Асенова досега няма криминални прояви. Двамата са задържани за 72 часа, след което на 24 ноември ще се разгледа искане за мярка за неотклонение „Задържане под стража“.
23.11.2018, 14:58 часа
913 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha