Пациент на хемодиализа закъса в преспите край село Сенокос

Пациент на хемодиализа закъса в преспите край село Сенокос Затворен за движение от вчера остава пътят Дуранкулак – Кардам. Ограничението важи за всички МПС и в двете посоки. Причина са снегонавяванията, образувани в района. 
Движението по пътя Шумен - Разград е ограничено за всички МПС, поради намалена видимост. Обходният маршрут е през Търговище, съобщи БНР.
Започва поетапно пропускането на тежкотоварни автомобили над 12 тона по пътя Бяла – Русе. Движението по него беше ограничено поради снегонавяванията, които на места достигат между половин и един метър.
Движението през Ришки проход бе възстановено след разчистването на пътя. Там продължава да превалява сняг както и на проходите Ришки и Обзор. Почистването и опесъчаването продължава и в момента. 
Дъжд продължава да вали по-обилно в Царево и Ахтопол. Водите на река Велека са стигнали почти до центъра на село Кости. Вълнението на морето е силно и може да затвори отново пясъчната коса и да не може водата да се оттича. Към момента няма опасност за хората, но местните са предупредени да са с повишено внимание. Към момента няма опасност за хората, категоричен е кметът на Царево Георги Лапчев. 
29.11.2018, 09:49 часа
932 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha