Новият хит на Враца! Шеф готвачи глезят клиентите на ресторант „Българе“ /снимки/

Новият хит на Враца! Шеф готвачи глезят клиентите на ресторант „Българе“ /снимки/ Враца има нов хит, научи BulNews.bg. Ресторант „Българе“ отвори врати преди по-малко от месец и вече се превърна в гореща точка за всички купонджии и любители на добрата храна.
Новото заведение се намира на булевард „Втори юни“ №93, срещу пожарната във Враца. Негови собственици са Пламен Лазаров и Светлин Иванов. Двамата шефове са се постарали да направят ресторанта си предпочитано място за своите съграждани. Те са заложили на уютна атмосфера, добра кухня и хубава музика, с които да привлекат клиенти.
Ресторант „Българе“ разполага със 130 места. Интериорът е естетически издържан и комбинира перфектно традиционния стил с модерните тенденции в обзавеждането. Освен това коледният дух вече витае във въздуха и красивата празнична украса прави обстановката още по-приятна за многобройните клиенти.
Това, което кара хората да се връщат в ресторанта, обаче е уникалната кухня. Шестима шеф готвачи са изготвили меню, което ще ви накара да си оближете пръстите! Многобройните предложения от европейската кухня ще в изпратят на кулинарно пътешествие в света на вкусовете. Майсторите не са забравили и традиционните български ястия, които се готвят по изпитани и обичани от всички рецепти. Ресторант „Българе“ предлага и богато обедно меню, което се обновява всеки ден. 
Собствениците на ресторанта се грижат и за доброто настроение на посетителите на заведението. Всеки петък и събота вечер купонът кипи до късно с кръшни танци под звуците на любимите музикални хитове. Подборът е оставен в ръцете на опитен DJ или оркестър.
Ресторантът е подходящ както и за вечер навън с приятели, така и за специални поводи и фирмени партита. Ако решите да изживеете незабравим празник в „Българе“ обаче побързайте, тъй като славата му става все по-голяма и резервациите валят постоянно. Все пак можете да опитате късмета си на телефон 0876775488.
Всички хора, които държат на качествената и вкусна храна, но не са успели да се доредят да си запазят места, винаги могат да се доверят на лидера в доставката на храна по домовете във Враца - FoodboX.bg. Куриерите на най-бързо развиващата се фирма в града предлагат да докарат кулинарните изкушения на шеф готвачите в ресторант „Българе“ до входната врата на дома ви.
03.12.2018, 15:46 часа
19188 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha