Френската полиция трепери от страх, затвориха Айфеловата кула

Френската полиция трепери от страх, затвориха Айфеловата кула Айфеловата кула ще бъде затворена в събота заради очакваните нови протести на "жълтите жилетки", предаде Франс прес. Парите за билетите, закупени онлайн, ще бъдат връщани автоматично. В същия ден няма да работят още седем музеи и исторически обекти във френската столицата, сред които парижката опера, катакомбите, Лувърът, музеят "Орсе" и др. 
Френското правителство обеща да  разположи близо 100 000 служители на силите засигурност в цялата страна в събота.
89 000 служители на силите за сигурност ще бъдат по улиците в цялата страна, само в столицата ще има над 8000 полицаи и бронирана техника.
Властите отправиха призив и за затваряне на магазините по улица „Шанз-Елизе”, след като при предишния протест доста от търговските обекти бяха изпотрошени. 
За осигуряване на реда ще се използват и десетина бронирани коли на жандармерията, което се случва за първи път от 2005 г., когато в парижки предградия отново имаше бунтове.
07.12.2018, 09:26 часа
1586 2
Коментари

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ - ВРАЦА - 4953 - [email protected]

10.12.2018, 00:01 часа
------------------ АЛО , РЕВИЗОРО, НЕМОЙ С РОГО ------------------------ТАЗИ ДЪРЖАВА ТРЯБВА ДА СЕ ВЗРИВЯВА ----- АТЕНТА-ТИ, И НИЩО ДРУГО ---------- ЩОМ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ГРИЖАТ ЗА ГРАЖДАНИТЕ СИ, ДА СИ Е-Б-А-Т П-У-Т-К-А-ТА МАЙЧИНА ЮДЕЙСКА ДЕТО ПРАЩАТ УБИИ

STEFAN D-R D TCHOLAK0- 4953 - [email protected]

09.12.2018, 21:46 часа
ЧУДЯ СЕ НА ТАЗИ ПОЛИТИЧЕСКА ПРОСТИ-ТУТКА, КАКВО Е НАПИСАЛ -------------------- Програмният директор на БНТ Емил Кошлуков в сряда качи култов статус за държавата. В него той обясни единствено при какви обстоятелства българите бихме могли да загинем. -
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha